Senzorické laboratórium, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, STU, Bratislava, Radlinského 9
organizuje kurz
Senzorické hodnotenie vína, vínnych a nealkoholických nápojov
Termín 17. - 19.6. 2008
Naše akreditované kurzy sú určené pre všetkých záujemcov - odborníkov ako aj pre laikov - milovníkov vína, ktorých na kurze naučíme základy praktického hodnotenia vín teda používané techniky a metódy hodnotenia. Počas cvičení, ktoré tvoria prevažnú časť kurzu, pripravíme frekventantov kurzu na to, aby bez problémov úspešne zvládli záverečné testy, na základe ktorých obdržia Osvedčenie.
Absolventi sú zaradení do zoznamu hodnotiteľov uverejnených na linke
http://www.chtf.stuba.sk/kvhp/doc/ostatne/ZOZ_DRZ_OP_230308.xls z nej si organizátori rôznych prehliadok a konkurzov vín vyberajú členov do hodnotiacich komisií.
Na požiadanie pošleme záujemcom podrobnejšiu ponuku, osnovu a prihlášku. Bližšie informácie sú tiež uvedené na linke
http://www.chtf.stuba.sk/kvhp/others2.php, prípadne na týchto kontaktoch:
Prof. A. Príbela tel.: 02/52451121, 02/52451121, resp. 02/59325519 (pani Sisáková), fax:02/52493198, e-mail: a.pribela@centrum.sk, resp. alexander.pribela@stuba.sk
Prof. Ing. F. Malík, DrSc., odborný garant
Prof. Ing. A. Príbela, DrSc., organizačný garant